Salut.

Mai jos este seminarul Dr. Lavinia Bratu  pe un subiect foarte prezent in viata celor care vor, ori au renuntat la alimentele din sursa animala.

De aproape 3 luni am renuntat si eu sa consum carne si am intampinat  aceasta “problema”, ce mananc?

Vizionare placuta!

Sub video gasesti meniul saptamanal recomandat de Lavinia si datele de contact.

RECOMANDARE: comanda cartiile scrise de Lavinia

 

VIZIONARE PLACUTA!

LUNI

  • La trezire – 300-600ml apă cu ½ lămâie
  • După 20 minute – un ceai călduț verde sau din urzică, rozmarin
  • Micul dejun –ideal între 8-9
  • smoothie dintr-o mână de frunze verzi + fructe + 1 lingura semințe de chia si una de polen crud
  • un pumn de semințe crude, printre care și 3-5 nuci
  • Ora 11 – o cafea neagra sau un fresh sau un ceai
  • Prânz – între 13-14
  • 1 supă-cremă crudă din ”ceva verde”, cu o lingură de ulei măsline, ½ linguriță fulgi de drojdie inactivă, 1 lingură de germeni
  • o mâncare de fasole boabe, cu ceapă distuită și boia/turmeric, și o salată de varză crudă, stropită cu lămâie și puțin ulei de măsline (1 linguriță)
  • Ora 16 – fresh VERDE sau un baton din semințe și fructe uscate
  • Cina – între 18-19
  • salată mare de crudități, stropită cu ½ lămâie, fulgi de drojdie 1 linguriță, 1 lingura semințe de chia, 1 linguriță de ulei de măsline. Salata se îmbogățește cu bucățele de soia/mazăre sau linte.

MARTI

  • La trezire – 300-600ml apă cu ½ lămâie
  • După 20 minute – un ceai călduț verde sau din urzică, rozmarin
  • Micul dejun –smoothie dintr-o mână de spanac + fructe + 1 linguriță semințe de chia su una de polen crud
  • un pumn de semințe crude, printre care și nuci
  • Ora 11 – o cafea neagra, fresh/smoothy sau ceai
  • Prânz – între 13-14
  • smoothie verde dintr-un castravte, o mână mare de spanac, ½ lămâie, ghimbir (după gust), 1 lingură de semințe de cânepă, 1 măr
  • mâncare de varză cu paste integrale, morcovi fierți, drese cu bullion și turmeric
  • Ora 16 – fresh VERDE sau/si un tonic apicol
  • Cina – salată mare de crudități, stropită cu ½ lămâie, fulgi de drojdie ½ linguriță, 1 lingura semințe de chia, 1 linguriță de ulei de măsline. Se adaugă la salată humus fiart.

MIERCURI

  • La trezire – 300-600ml apă cu ½ lămâie
  • După 20 minute – un ceai călduț verde sau din urzică, rozmarin
  • Micul dejun – între 8-9
  • smoothie dintr-o mână de spanac + fructe + 1 linguriță semințe de chia/canepa si polen crud
  • un pumn de semințe crude, printre care și 2 nuci
  • Ora 11 – o cafea neagra, fresh/smooty sau ceai
  • Prânz – între 13-14
  • salată de morcov, țelină cu nuci rase și o lingura de stafide
  • mămăligă, cu mâncare ciuperci la grătar sau ciuperci sote, distuite doar cu apă + ceapă verde, tăiate mărunt și așezate pe mămăliga fierbinte.
  • Ora 16 – un ceai cald urzică, îmbogățit cu zeamă de lămâie sau un fresh/smoothy VERDE
  • Cina – salată mare de crudități, stropită cu ½ lămâie, fulgi de drojdie ½ linguriță, 1 linguriță semințe de chia, 1 linguriță de ulei de măsline. Adăugăm la salată, măsline, 1 lingură de semințe de floarea soarelui, 1 lingură de semințe dovleac și susan.

JOI

  • La trezire – 300-600ml apă cu ½ lămâie
  • După 20 minute – un ceai călduț verde sau din urzică, rozmarin (
  • Micul dejun – între 8-9
  • smoothie dintr-o mână de spanac + fructe + 1 linguriță semințe de chia si o lingura de polen crud
  • un pumn de semințe crude, printre care și nuci
  • Ora 11 – o cafea neagră, fresh/smooty sau ceai sau un tonic apicol
  • Prânz – între 13-14
  • supa cremă crudă de broccoli, cu usturoi și germeni ( 1 lingură)
  • cartofi dulci cu ceapă verde (cu tot cu partea verde!), măsline – să domine culoarea verde în farfurie!!!
  • Ora 16 – o salata de cruditati
  • Cina – ora 19
  • Paste integrale cu legume si sos de avocado

VINERI

  • La trezire – 300-600ml apă cu ½ lămâie
  • După 20 minute – un ceai călduț verde sau din urzică, rozmarin
  • Micul dejun –paine integrala sau secara cu tofu si

legume crude, ulei măsline, fulgi de drojdie

  • Ora 11 – o cafea neagra,
  • nuci si cateva fructe rosii, poate/sau un tonic apicol
  • Prânz – între 13-14
  • 1 supă-cremă crudă din ”ceva verde”, cu o lingură de ulei măsline, ½ linguriță fulgi de drojdie inactivă, 1 lingură de germeni
  • morcovi fierți, 1 țelină fiartă, dovlecel si ardei rosu, toate tăiate pe farfurie, stropite cu ulei de măsline, fulgi de drojdie (1 linguriță), semințe de chia (1 linguriță)
  • Ora 16 – smoothie dintr-o mână de spanac + fructe + 1 linguriță de semințe de chia si una de polen crud
  • un pumn de semințe crude, printre care și 2 nuci
  • Cina – 19- salata de cruditati… sau verde, de sezon cu germeni
  • supă cremă de linte, cu o lingură de germeni deasupra

SAMBATA

  • La trezire – 300-600ml apă cu ½ lămâie
  • După 20 minute – un ceai călduț verde sau din urzică, rozmarin (
  • Micul dejun – între 8-9
  • smoothie dintr-o mână de spanac + fructe + 1 lingura semințe de chia și una de polen crud
  • un pumn de semințe crude, printre care și 2 nuci
  • Ora 11 – o cafea neagră
  • Prânz – între 13-14
  • supă cremă de sparanghel (broccoli, avocado, rosii etc), de preferat crudă
  • ciuperci pleurotus, fierte în sucul propriu, adăugată multă ceapă verde și leurdă, după gust + mămăligă caldă din hrisca, 2 cupe
  • Ora 16 – un tonic apicol si un ceai sau o limonadă cu menta
  • Cina
  • broccolii stropit cu mujdei de usturoi și ulei de măsline+ ceapă verde + ceapă roșie, ardei roșu la gătar, dovlecel

DUMINICA

  • La trezire – 300-600ml apă cu ½ lămâie
  • După 20 minute – un ceai călduț verde sau din urzică, rozmarin
  • Micul dejun – smoothie dintr-o mână de spanac + 3 fructe + 1 linguriță semințe de chia, 1 lingură de polen crud
  • un pumn de semințe crude, printre care și 2 nuci
  • Ora 11 – o cafea neagră
  • Prânz – între 13-14
  • salată ridichi, morcov, țelină, ceapă verde
  • spanac fiert (2 pumni mari), stropit cu ulei de măsline și ½ lingură de fulgi de drojdie + 1 lingură de semințe de dovleac, 2 morcovi fierți, tăiați cubulețe.
  • Ora 16 – un ceai mare de soc, îmbogățit cu zeamă de lămâie
  • Cina- humus cu multă lămâie și o salată mare din pătrunjel verde (vezi rețeta de la restaurantele cu specific arăbesc!) sau salata salsa din ceapa si rosii

AICI O PUTETI CONTACTA :

No Tags

RELATED ARTICLES

Leave Comments

Categories