Vei ceda!

Vreau sa intelegi, ca vointa te va ajuta sa te pui in miscare, sa actionezi, dar cand va trebui sa iti refuzi anumite lucruri, care te pot scoate de pe traiectoria visului tau, vointa va fi prea putin.

Tu esti programat mental intr-o directie ce nu-ti este de ajutor in atingerea obiectivelor tale.

Vizualizarea si imaginatia sunt aliatele tale in atingerea obiectivelor.

Daca vrei sa nu te lasi condus de insticte, vizualizarea si imaginatia te pot ajuta .

“Imaginatia este mult mai puternica decat vointa.” Paul McKena

Am sa-ti dau un exemplu din trecutul meu ca sa te fac sa intelegi. Candva imi facusem un renume de “spargator de case”( a se intelege casnicii).Cum dadeam, cum faceam, atrageam in viata mea femei maritate sau implicate in relatii destul de serioase.

Eram programat mental pentru astfel de situatii. Imi placeau femeile ocupate, imi placea sa flirtez cu ele, imi placea riscul si adrenalina, dar toate au o limita si la mine a fost cand a trebuit sa asist in sala de tribunal la divortul iubitei mele de atunci, de sotul ei.

Mi-am propus ca pe viitor, sa am vointa sa spun nu, oricat de tentanta va fi situatia.

Dar crezi ca am putut? Nu! Am mai comis-o de cateva ori.

Vointa nu a fost de ajuns. Atunci am hotarat ca voi folosi urmatoarele doua strategii:
”Intotdeauna obtii mai mult dintr-un lucru daca te concentrezi asupra lui”

1.VIZUALIZAREA

M-am vizualizat cum nu ma mai las manipulat de frumusetea si senzualitatea acelor femei care erau ocupate.M-am vazut cum vorbeam cu ele pe un ton calm si sigur pe mine, cum le zambeam si nimic din ce faceau nu-mi ridica pulsul si daca ele erau mai curajoase, eu le refuzam intr-un mod placut si in nici intr-un caz nu pierdeam controlul situatiei.

Nu stiu sa-ti dau prea multe explicatii, ce procese au avut loc in mintea mea, folosind vizualizarea, dar stiu ca am devenit tipul pe care eu mi-l imaginam, calculat si hotararele mele erau mult mai rationale…macar in 90% din cazuri, in restul de 10% am acceptat ca sunt om si am slabiciuni. 

Concluzia este, ca daca vrei un corp perfect, te poti folosi de unul din cele mai puternice secrete si anume sa te vizualizezi asa cum vrei sa arati si cum vrei sa te simti cand vei avea corpul pe care il visezi. Imagineaza-ti ce haine porti, ce auzi, ce vezi in jurul tau si cel mai important cum te simti, increderea pe care o ai in tine si energia pe care o degaji in jurul tau.

2.IMAGINATIA

De multe ori am ajuns in situatia in care tentatiile erau asa mari, si ultima solutie ara imaginatia . Doar ca acum mergeam mai departe; imi imaginam cum flirtam cu acele tipe, cum imi zambeau, cum ma priveau, cum le raspundeam si ele imi raspundeau avansurilor, cum ma urmau in zone mai putin luminate si ne imbratisam, ne sarutam si o “incepeam” …

STAI! NU TREBUIE SA PROCEDEZ ASA! SUNT PIERDUT! DEVIN VICTIMA INSTICTELOR MELE!SI NU VREAU SA SE INTAMPLE ASTA! CARE E SOLUTIA?

Solutia era sa mi le imaginez cum aratau bete, vomitand pe ele, neepilate si ., in niste ipostaze groaznic de jenante .

Crede-ma ca functioneaza, pe mine ma bufnea aproape instantaneu rasul. Poti sa te convingi, fa un mic exercitiu chiar acum. Imagineaza-ti acea persoana care nu-ti da pace emotional…fa-o de tota rusinea in imaginatia ta….o/il mai vrei ? 

Dar de ce iti povestesc toate acestea?

Pentru ca te poate ajuta sa spui nu unui pui la rotisor, cand ai ca obiectiv sa slabesti.

Daca iti repeti in minte ca nu o sa mananci din pui, ca nu vrei, ca tu ai vointa si multe alte incurajari , nu va tine mult timp, sunt mari sanse sa cedezi, dar daca iti imaginezi puiul la rotisor cu viermi, urat mirositor si de o culoare vanata?. Sunt convins ca 99% vei nu vei mai manca.

Asta te va convinge ca tehnica aceasta functioneaza, vei fi chiar bucuros ca ai gasit o ultima solutie sa nu mai cedezi instinctelor.

Foloseste vizualizarea ca sa te vezi asa cum vrei sa fi!

Foloseste-ti imaginatia cand vointa nu te mai ajuta !

Tu esti singurul responsabil de felul cum arati! DORU 🙂 Pls Share

PS: Te rog sa-mi accepti scuzele daca am mers prea departe cu ”Vizualizarea” si “Imaginatia”.A trebuit sa fiu cat mai exact ca sa fie usor de inteles.

PSS: Sunt cursant de NLP, si la curs am invatat cum sa folosesc “Vizualizarea “ , te intereseaza ca in urmatorul articol sa te invat cum sa o folosesti in procesul tau de transformare?

No Tags

RELATED ARTICLES

Leave Comments


Categories