• Obosești repede? Ai un nivel scăzut de energie?
  • Hainele nu-ți mai vin? Burta și șoldurile au luat proporții?
  • Vrei un abdomen plat si nu stii ce sa mananci?
  • Vrei sa slabesti si nu stii ce exercitii sa lucrezi?
  • Amâni să mergi la sală din lipsă de timp, ai face exerciții acasă ori în aer liber, dar nu ai cunoștiințele necesare ori pur și simplu amâni pentru că nu-ți găsești motivația să acționezi acum?

Toate acestea ți le spun din propria experiență! Cunosc sentimentul și știu cât de greu a fost începutul până am reușit schimbarea ce mi-a salvat sănătatea și mi-a schimbat viața!

Net-ul și TV-ul sunt pline de reclame mincinoase, despre pastile și aparate miraculoase care dau rezultate peste noapte. Îți enumăr câteva dintre aceste titluri:
Abdomen plat până diseară! / Slăbești mâncând tot ce vrei! / Slăbești fără dietă și sport! / Nu te vei mai îngrășa niciodată! / Slăbești garantat!

Cred că tu nu mai ești unul dintre cei naivi și cunoști realitatea. Nimic nu se obține fără un efort constant și pe termen lung.

POVESTEA MEA

În urmă cu 3 ani de zile, eram supraponderal, munceam de dimineața până seara având o firmă de construcții în Galați. Timp să fac sport nu mai exista și mesele mele erau bogate în gustări pe șantiere și cinele erau foarte bogate caloric, la ore târzii când reușeam să ajung acasă.

O perioadă nu am resimțit problema celor peste 12 kg în plus și asta pentru că vârsta îmi dădea avântul să cred că pot muta munții din loc.

În 2012, starea mea de sănătate mi-a stricat o excursie ce trebuia să fie surpriză pentru soția mea. Efectiv în drumul spre Brașov eu mai aveam puțin și lesinam la volan.
Am reușit să ajungem la munte, mișcarea făcută în drumeție și mesele regulate m-au făcut să mă simt mai bine, dar totuși când am ajuns acasă am urmat un set de analize din care rezulta că eu am un ficat cât casa și o fiere leneșă.

Ce repede s-au schimbat prioritățile după ce corpul îmi dăduse semne că mă lasă. Mi-am găsit timp de analize, de documentație și de antrenamente!

Schimbările le-am resimțit la început sub forma unei energii mai mari, putere mai mare de concentrare. Am devenit mai disciplinat și surplusul de grăsime dispărea, lăsând loc unei mase musculare frumos proporționate.

CE SPUN CEI CU CARE AM LUCRAT

testimonial
t2
testimonial5

PACHET


Carte "SCHIMBARE PRIN MISCARE" in format fizic + CD antenament si exercitii explicative.

+

Carte "SLABESTE - TRAIESTE VIATA PE CARE O MERITI" in format pdf. si audio + CD antrenament o saptamana

99 lei 49 lei + Transport

Rezultatul acestor ani de experimentare si transformare a mea, plus a persoanelor cu care lucrez, le-am pus in aceste materiale sub forma unor pasi concreti si zilnici de actiune, ca sa-ti fie tie cat mai ușor sa aplici, fara sa pierzi timp pretios, si sa obtii rezultate garantate pe termen lung, cu un minim de efort zilnic.

*livrare gratuita prin Posta Romana

 

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Free download vector for design