ACEASTA CARTE SE ADRESEAZA TUTUROR CELOR CARE

vor abdomen plat si nu stiu ce sa manance ( pasi sa-ti faci propriul meniu personalizat)
vor sa slabasca si nu stiu  ce exercitii  sa lucreze  (video, foto, tabele etc.)
nu vor sa mai abandoneze programele de modelare corporala din lipsa de vointa 

Obosești repede, ai un nivel scăzut de energie, hainele nu-ți mai vin,  burta și șoldurile au luat proporții, mănânci prost și asta când apuci! Amâni să mergi la sală din lipsă de timp, ai face exerciții acasă ori în aer liber, dar nu ai cunoștiințele necesare ori pur și simplu amâni pentru că nu-ți găsești motivația să acționezi acum?

Toate acestea ți le spun din propria experiență! Cunosc sentimentul și știu cât de greu a fost începutul până am reușit schimbarea ce mi-a salvat sănătatea și mi-a schimbat viața!

Net-ul și TV-ul sunt pline de reclame mincinoase, despre pastile și aparate miraculoase care dau rezultate peste noapte. Îți enumăr câteva dintre aceste titluri:

Abdomen plat până diseară! / Slăbești mâncând tot ce vrei! / Slăbești fără dietă și sport! / Nu te vei mai îngrășa niciodată! / Slăbești garantat!

Cred că tu nu mai ești unul dintre cei naivi și cunoști realitatea. Nimic nu se obține fără un efort constant și pe termen lung.

Cred că tu nu mai ești unul dintre cei naivi și cunoști realitatea. Nimic nu se obține fără un efort constant și pe termen lung.

POVESTEA MEA

În urmă cu 3 ani de zile, eram supraponderal, munceam de dimineața până seara având o firmă de construcții în Galați. Timp să fac sport nu mai exista și mesele mele erau bogate în gustări pe șantiere și cinele erau foarte bogate caloric, la ore târzii când reușeam să ajung acasă.

O perioadă nu am resimțit problema celor peste 12 kg în plus și asta pentru că vârsta îmi dădea avântul să cred că pot muta munții din loc.

În 2012, starea mea de sănătate mi-a stricat o excursie ce trebuia să fie surpriză pentru soția mea. Efectiv în drumul spre Brașov eu mai aveam puțin și lesinam la volan.

Am reușit să ajungem la munte, mișcarea făcută în drumeție și mesele regulate m-au făcut să mă simt mai bine, dar totuși când am ajuns acasă am urmat un set de analize din care rezulta că eu am un ficat cât casa și o fiere leneșă.

Ce repede s-au schimbat prioritățile după ce corpul îmi dăduse semne că mă lasă. Mi-am găsit timp de analize, de documentație și de antrenamente!

Ce am făcut a fost foarte ușor:

  1. am identificat și scris pe hârtie ce câștigam și ce pierdeam dacă îmi neglijam sănătatea. Crede-mă, pierdeam prea multe și asta de la 29 de ani.
  2. am urmat un plan alimentar făcând mici schimbări, dar care au dus la deficit caloric
  3. am urmat exerciții simple cu propria greutate pe care le lucram acasă în funcție de programul meu

Schimbările le-am resimțit la început sub forma unei energii mai mari, putere mai mare de concentrare. Am devenit mai disciplinat și surplusul de grăsime dispărea, lăsând loc unei mase musculare frumos proporționate.

Țin minte primul curs MIB la care am participat și când un profesor m-a întrebat:

“— De cât timp te duci la sală?

— Nu merg la sală, îi răspund.

— Dar ce ai făcut de arăți așa?

— Mă antrenez acasă ori în aer liber cu propria greutate!

— Cum, doar antrenându-te acasă ți-ai făcut corpul acesta?

— Da!

— Felicitări! Cum ai denumi ceea ce faci tu? M-ar interesa și pe mine să fac, să scap de asta, îmi spune arătând spre burta!

— Fitness Urban, răspund fără să mă gândesc, spunând prima denumire care îmi venise atunci în minte.”

Așa a apărut conceptul de fitness urban.

Aceast dialog l-am purtat cu Grațian Sonu și avea loc la 4-5 luni de când începuse SCHIMBAREA mea!

Atunci mi-am dat seama că forma mea exterioară susținea schimbarea pe care o urmasem în ultimele luni și asta mi-a devenit misiune. Am reușit de atunci să motivez și să ajut, cu pași concreți, sute de personae, să facă sport, să mănânce echilibrat, sănătos și mai ales să piardă din surplusul de kilograme!

POTI COMANDA CARTEA LA 49LEI

Rezultatul acestor ani de experimentare și transformare a mea, plus  a persoanelor  cu care lucrez, am pus-o în această carte sub forma unor pași concreți și zilnici de acțiune, ca să-ți fie ție cât mai ușor să aplici, fără să pierzi timp prețios, și să obții rezultate garantate pe termen lung, cu un minim de efort zilnic.

* materialul video este din CD din carte.

Comanda Pachetul “SCHIMBARE PRIN MISCARE” si  comanda ta va fi confirmata in max 24 de ore telefonic de mine.