Despre

Despre

Un Mentor Dedicat celor care vor să Slăbească Sănătos chiar și după 40 de ani

Eu sunt Doru Dorobăț

Sunt Antrenor de slăbit, coach & fondatorul Comunității ,,Minus 10 în 10 săptămâni’’

În Comunitate lucrez săptămânal cu un număr maxim de 50 de oameni care vor să ajungă la forma fizică pe care și-o doresc urmând principii sănătoase de slăbit și în cei peste 8 ani de activitate, am ajutat sute de persoane să facă asta.

Cred cu tărie că oricine poate să slăbească și să se mențină la greutatea pe care și-o dorește chiar și după 40 de ani,, cât timp își propune acest obiectiv și să se ține de treabă. Eu sunt aici să te ajut să faci asta prin sport, nutriție și tehnici de NLP & Coaching. Le folosim împreună pe toate ca să ai un stil de viață sănătos și să arăți așa cum îți dorești.

Pornește cu mine în această călătorie și te voi susține la tot pasul. Fără critici, fără mustrări, fără diete ridicole sau exerciții complicate.

Ci prin înțelegere, comunicare și motivare. Asta trebuie să facă un antrenor adevărat, iar eu sunt pregătit să te susțin ca să reușești.

Prin materiale gratuite, programe intensive și o Comunitate care să-ți fie alături pe tot parcursul călătoriei.

De ce fac asta?

Cred cu desăvârșire că oamenii care sunt activi și se simt bine în corpul lor sunt mai fericiți și principiul după care mă ghidez este Inspiră prin Propriul Exemplu. De câte ori am fost în impas, m-am gândit care a fost numitorul comun de fiecare dată când am reușit să rămân constant și să-mi ating un obiectiv mare. Iar răspunsul a fost că tot ce am reușit a fost atunci când m-am înconjurat de oameni mai valoroși decât mine, cărora le-am promis că voi face toate cele de mai sus.

Când m-am înconjurat cu o Comunitate. Am luat hotărârea să mă pun iar în mediul în care să nu mai pot da înapoi, și astfel mi-am recâștigat forma fizică și încrederea în mine. Așa am ajuns să fiu aici pentru tine, să te ajut să slăbești și să te menții la greutatea pe care ți-o dorești, atâta timp cât îți propui acest obiectiv și te ții de treabă.

Programează GRATUIT o sesiune 1 la 1 cu mine și află cum poți slăbi și tu ,,Minus zece în zece săptămâni’’!

Dacă citești această pagină bănuiesc că ești și tu interesat să slăbești sănătos, de aceea vreau să îți fac o invitație să îți atingi obiectivul de slăbit indiferent de vârsta pe care o ai.

Dacă suntem pe aceeași lungime de undă și te simt dedicat obiectivului tău vom lucra primele 4 săptămâni 1 la 1, iar apoi vei avea acces încă 6 săptămâni în Comunitate, unde te vei ține motivat alături de grup să ajungi mai ușor la obiectivul tău. În Comunitate ne vedem în fiecare zi de luni, miercuri și vineri la un antrenament online, iar la finalul fiecărei sesiuni de antrenament povestim despre provocările pe care le ai și tu când vine vorba de slăbit.